Om sport

Du er her: Hjem \ Coaching \ Om sport

Jeg har mange interesser. En af dem er sport!

“Jeg er tosset med sport”. (som Morten og Peter siger…)

• Boksning
• Styrketræning
• Funktionel træning
• Dykning – Advanced Open Water
• Tennis
• Golf hcp 10
• Skiløb, alpint gennem de sidste 40 år
• Standarddans med fruen
• Bordtennis
• Bordfodbold
• Og mange andre former for bevægelse der kræver hånd/øje koordination

 

 

Senest i min sportslige passion har jeg brugt en masse tid på at dygtiggøre mig i hele mindsettet bag sporten. Taget uddannelse indenfor anatomi (hvordan kroppen er bygget) og fysiologi (hvordan kroppen fungerer). Efterfølgende er jeg blevet både certificeret fitnessinstruktør såvel som personlig træner fra Fitness Institute.

Som landet ligger lige nu træner jeg funktionel styrketræning og boksning syv timer om ugen – alle hverdage fra 6-7 hhv. 6-8 om morgenen.

Så JA – vild med sport!

Min motivation for sport er intensiveret de seneste par år. Efter jeg har været igennem et længere rygestop, kostomlægnings- og træningsprogram, har jeg valgt en ny og sundere livsstil (-25 kg, røgfri og synes træning er blevet fedt). En livsstil, der har givet mig:

◦ En øget performance i mit arbejde
◦ En øget handlekraft
◦ Et øget fokus på resultater
◦ En øget produktivitet
◦ Et øget energimæssigt overskud
◦ En øget robusthed
◦ Et forbedret forandringsevne
◦ Og ikke mindst et markant øget ambitionsniveau

Læs og se meget mere om Thomas. Hvem jeg er, og hvad jeg tænker i mine andre indlæg i kategorien Thomas Friisnæs. 

Om forfatter

Skriv et svar