Forsøgskaniner søges – UPDATE!

Du er her: Hjem \ Coaching \ Forsøgskaniner søges – UPDATE!
16 juni 2015 - 17:21, af , in Coaching, Træning, 4 kommentarer

Jeg er blevet løbet over ende! Men du får et godt tilbud, så læs videre…

Jeg blev løbet totalt over ende, da jeg sidst averterede efter tre forsøgskaniner til  mit første personlige træningsforløb. Så mange interesserede henvendte sig, at jeg måtte sige nej til vel over 40 interesserede personer! Jeg har derfor komponeret et nyt tilbud, som jeg mener er ligeså attraktivt. Det kan du læse meget mere om nedenfor, men inden da, lad mig kort præsentere mig selv:

10604493_1525091634371088_5097823398349543176_o

Hvorfor i alverden skal du dog bruge Thomas Friisnæs som personlig træner?

  1. Jeg har selv været overvægtig, utrænet og haft en masse skavanker. Men fik udfordret mig selv og vendt mit liv om – uden smøger, uden 25 kilo for meget, men med en lyst og en glæde ved træning 4-5 gange om ugen, og fortsætter med at udfordre mig selv med halvmaraton, træneruddannelse og amatør boksekampe.
  2. Du får altså ikke en toptunet fitness-guru, hvis du vælger Thomas Friisnæs som personlig træner. Du får en voksen mand med hjerne, der selv har været turen igennem, og som stadigvæk sætter pris på det gode liv og ved, at der skal være plads til at leve.
  3. Jeg er 48 år, snarlig sølvbrudgom, far til en par knægte på 20 og 22,  generelt erfaren af livet og specielt erfaren med personlig udvikling af individet efter mere en 11 år som erhvervscoach og langt mere end 5.000 sessioners professionel coaching – businesscoaching såvel som lifecoaching.

Nu er det ikke planen at konvertere fuldstændigt væk fra min faste butik, hvor jeg udfordrer mine kunders mål, drømme, planer og handlinger, men alligevel… Sundheden i ‘det hele menneske’ ligger jo både i hovedet og i kroppen. Derfor har jeg suppleret mine kompetencer på det fysiske plan også.

 

Og så det NYE TILBUD om personlig træning:

I mit andet tilbudsforløb har jeg taget det bedste fra begge verdener – den personlige træning og den personlige coaching.

Du kan booste både din fysiske og din mentale sundhed med følgende tilbud:

  • 8 ugers træning – 2 træninger/uge – 2 coachingsessioner – værdi 13.000,- din pris 9.600,-…spar 26%
  • 8 ugers træning – 3 træninger/uge – 2 coachingsessioner – værdi 15.400,- din pris 12.000,-…spar 22%
  • 16 ugers træning – 2 træninger/uge – 4 coachingsessioner – værdi 24.400,- din pris 17.600,-…spar 28%
  • 16 ugers trænning – 3 træninger/uge – 4 coachingsessioner – værdi 28.400,- din pris 21.600,-…spar 24%

Coachingsessionerne vil ved:
– 8 ugersforløbene være: et livshjul i starten af forløbet og en 100 dages-plan i slutningen af forløbet.
– 16 ugers forløbene yderligere være en dobbelt styrke/karakterstyrkeafklaring samt en værdiafklaring.

 

Dette helt unikke tilbud er kun gældende med reference til dette Facebook-opslag! Og kun gældende så længe Facebook-opslaget er aktivt.

Læs meget mere om mig på HER og klik dig videre herfra til min LinkedIn profil.

Skriv en personlig besked til mig her på Facebook eller info@friisnaes.com, hvis du er interesseret i at høre mere.

Opstart: ASAP! (feriepause medio juli til medio august).
Varighed: 8 eller 16 uger.
www.friisnaes.com

Om forfatter

4 kommentarer på "Forsøgskaniner søges – UPDATE!"

Viv Jensen - 26 juni 2015 Svar

Hejsa. Jeg ved ikke om du stadig søger forsøgskaniner. Men hvis, melder jeg mig gerne. Jeg har lavet stofskifte og har en kamp med vægt og sygdom. Udover det har jeg for 4 mdr. brudt med min familie, dette er på baggrund af mange om stædigheder, den sidste og endelige var så grænseoverskridende, at jeg følte jeg ikke havde andet valg. Med alt dette har jeg en del, der skal arbejdes med. Så hvis du mangler forsøgskanin, melder jeg mig gerne. Mvh. Viv

Thomas - 26 juni 2015 Svar

Hej Viv Jeg svarer dig i en direkte besked på din mail. Thomas

Anne Koch - 30 juni 2015 Svar

Hej Søger du stadig forsøgskaniner ? jeg kæmper på 7 år med et grimt brud mm samt medicin overvægt (erhvervet det sidste halve år) jeg trænger gevaldigt til at finde tilbage til livet. mvh Anne

henriette henriksen - 6 august 2015 Svar

Hej Thomas. Jeg har set på facebook at du søger forsøgspersoner, gælder det stadig? Jeg er snart 39 år, jeg det man kalder fed (1,73 høj og 96 kg INDEN ferien). Jeg ryger og er generelt i dårlig form. Derudover siger min læge at jeg har en kronisk depression, så medicin har hjulpet mig med nogen af de ekstra kg. Resten er mig selv og min chokoladeglæde. Jeg håber at komme i betragtning. Mange hilsner Henriette Due Henriksen

Skriv et svar